Marinerade bönor med kronärtskocka, oliver och kapris


Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 liten förpackning Zeta Kidneybönor (190 g)
  • 1 liten förpackning Zeta Stora Vita bönor (190 g)
  • 1 liten förpackning Zeta Bönor Kikärter (190 g)
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 4 msk Zeta Olivolja
  • 1 citron, finrivet skal och saft
  • ½ burk Zeta Kronärtskockor Marinerade
  • 8-10 Zeta Oliver Kalamata
  • ½ burk Zeta Cocktailkapris (stor cocktailkapris)
  • 1 kruka persilja, finhackad
  • 1 ask (250g) cocktailtomater, delade
  • salt
  • peppar


Så gör du

Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå i minst 10 minuter innan servering.
Tillagningstid:20 minuter

Etiketter: